torsdag 3 mars 2011

Uppdat. om träningarna

Kom hem jättesent från båda hoppträningarna i tisdags och onsdags (runt 22-23-tiden...) och var tvungen att kasta mig i säng pga att jag går upp 5 varje dag...

Ina har varit kalasduktig iaf!
På tisdagen tränade vi för Maria Norlin och vi var jättemånga i gruppen vilket var rörigt. Men denna gång funkade det eftersom vi gjorde massa basic-grejer mest. Detta behövde verkligen Ina efter vintern då hon var helknasig i början ;) Men under lektionens gång så förstod hon mer och mer, till slut blev hon riktigt fin!

På onsdagen när vi var ett litet gäng från Surmulen som åkte iväg till Ärentunas ridhus och tränade för Niklas. Det var en superrolig och bra träning då det kändes som att Ina kunde starta där hon slutade dagen innan. Hon kändes superfin, bra bjudning utan framtunghet, kvick, snabbtänkt och hindersökande :) Vi hoppade massa linjer med hinder upp till 1m, oxrar, grindar och dyl. Sist en bana på 90-1m. Riiiktigt duktig!!

Jag har tyvärr bara film från tisdagsträningen denna gång, men ska verkligen försöka få nästa träning på film!

1 kommentar:

  1. Roligt att se lite film från träning =). Hoppas att allt är bra med dig, håller med om att det var längesen. Men det lät som att mycket går bra och flyter på med mycket nu!!
    Vi får ta en fika någon kväll!!
    Kram

    SvaraRadera