söndag 15 maj 2011

Äntligen, efter 38 dagars skada...

Ina släpptes ut i regnet i sjukhagen idag UTAN TÄCKE trots tydliga instruktioner =((( Hon frös nå grymt och slutade inte skaka förrän efter en halvtimme då hon fått på sig 3 fleecetäcken + handduk och jag stod och masserade henne...
Står och torkar....
 Idag kom hovslagaren och verkade + skodde Inas hovar! =D
Egentligen skulle hon skotts för några veckor sen, men såret fick komma i "första hand" då hon inte kunde lyfta sitt ben med gigantiska bandaget, kunde inte stå på bara 3 ben, jätteöm et.c. Men hon har ju bara stått stilla i sin sjukhage, så det hade inte slitits på fel sätt alls, utan hovarna var väldigt fina enligt hovslagaren :) 1 sko fanns kvar ;)

Och efter att fötterna var fixade så........

FICK INA ÄNTLIGEN GÅ UT I SIN HAGE!!
- 38 DAGAR EFTER SKADETILLFÄLLET!!

Hon blev så glad älsklingen! Utrustade henne  med benskydd runtom för säkerhets skull... Först när jag släppte henne så tog hon 2 steg, sen wooppp ner med huvudet i marken och "GRÄÄÄÄÄÄS"!!!
Fick trycka upp henne för backen efter en halvtimme, för hon skulle ju träffa Silla för första gången och jag ville se hur det gick.
När hon väl kom upp vart det fart på henne :) De säger ju att bilder säger mer än 1000 ord, så den som inte kan se att Ina blev överlycklig får nog skaffa glasögon ;)

Here comes the bildbomb:

Förberedd för spring....

Nöööööjd!!







Observera skuttet över diket ;)








5 kommentarer:

  1. Härligt! Hon ser så glad ut :)

    SvaraRadera
  2. hon ser helt underbart glad ut!! Vad roligt att se!

    SvaraRadera
  3. vilka härliga bilder :) Men dedär ang täckena som har missats.. Du har skrivit två ggr innan att hon fått på sig endast stalltäcket ute i snöstorm trots instruktioner. Jättedåligt ju.. :/ Jag skulle bli jätteirriterad, och just när man märker att hästen faktiskt tog "skada" av det. och nu har jag läst i din blogg flera ggr att liknande saker har hänt. Den som släpper ut måste ju kolla noga på boxinstruktionerna.. :(

    SvaraRadera
  4. Vilka härliga bilder!!:D Kul att hon är bra igen!

    SvaraRadera
  5. Gud vad underbart glad hon ser ut! :)

    SvaraRadera