lördag 5 november 2011

Snopet

Blev tyvärr en snopen andrastart. Hon kändes ganska lagom, fick göra som innan; gasa på grundenergin lite. Hon fick med sig 3an och 4an pga svajig mellan hinder sen missförstånd om vilket hinder hon skulle till.
Efter det kom en 2-komb. m oxer in riktat mot läktaren där många hade haft problem och stannat ut sig.
Trodde inte Ina skulle bry sig om den, men av nån anl sp nitade hon insprånget, sen utsprånget. Det gjorde att vi fick över 20 fel så jag fick inte end fortsätta :/ surt! Hoppade 1an igen vilket hon gjorde m ett stort luftigt språng, så dags då liksom ;)
Vi har haft problem m 2-komb m 1 galoppsprång mellan förr. Tror hon tvekar för att det är långt mellan och att hon inte ska nå över och när hon står emot ist för att hålla vanligt tempo så räcker hon ju inte. Så det är som en liten ond cirkel.

Men men, det är nåt vi får träna på nu under vintern :)

Jag är ändå nöjd m henne trots komb-incidenten för hon känns så fin och ridbar! Och första klassen var hon ju super med!

Roligast idag var iaf alla fina kommentarer vi fått om vår "prinsess-outfit"! Den som värmde mest var från en tjej som satt på en stor brun häst direkt efter att vi kom ut från 1m-klassen då hon sa;

"Ni är ju definitivt det snyggaste ekipaget på hela tävlingen!"

DET värmde :)

3 kommentarer:

  1. Såå fina ni e tillsammans. Kan du inte skriva lite om vilken utrustning du använder när ni t.ex hoppar mm :-D

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket :)! Det ska jag absolut göra, ett utrustningstema kan vi köra på!

    SvaraRadera
  3. Det var nog jag som sade det där till dig på tävlingen i lördags... Ni var jättefina med allt det rosa som matchade, din skjorta, rosa bandet, bootsen m.m. :) Synd att det blev som det blev med resultatet, bara att bita ihop och komma igen!

    SvaraRadera