söndag 5 februari 2012

Årets första tävling :)

Idag trotsade jag, Sandra och Ina kylan (-15 grader med blåst, SVINKALLT!!!) och åkte till UPK som hade klubbhoppning.
Tyckte det kunde vara en bra start på året så fröken får komma ut lite innan riktiga tävlingarna startar. Nästa helg är det en lokal hopptävling på Lurbo som vi ska vara med på till exempel.

Idag red vi iallafall 80 cm och 90 cm. Ville inte hoppa 1m idag eftersom vi knappt hoppat nåt sen KM pga vinterunderlag.... Igår var vi ute och långgalopperade i snön ( i iskylan) för att hon inte skulle vara så överpigg idag, då hon lätt blir tittig om hon är för pigg.
Men idag var hon pigg, taggad och suuperglad, nästan stark ibland haha :) Så rooooooligt att få komma ut och hoppa igen. Och hon hoppade JÄTTEFINT i båda klasserna, riktigt glad!

80 cm - Superpigg tjej men lydde ändå helt ok. Vi missade en snävare sväng i omhoppningen pga att hon blev lite stark, men trots det så vann vi då vi fick till en bra tid och 0+0 fel! Jättekul med vinst i årets första start ju!

90 cm - Lika taggad, men mer sansad och lydig. Hoppade fina språng med ryggen och var vändbar. Vi fick till en jättebra omhoppningssväng på andra hindret i omhoppningen. Problemet var bara att det var en linje efter det och jag tänkte "sväääng", så jag missade vart jag skulle och fick lägga en volt som då gav resultatet 0+4 fel.... Lite surt såklart då vi förmodligen hade vunnit även denna klass annars. Men idag var det lite strunt samma, för hästen hoppade så himla fint trots att vi knappt tränat nåt alls på jättelänge.

Duuuuuuuuuuuuuuktig Ina!!!!

Här kommer filmerna från dagen:




2 kommentarer: