tisdag 21 januari 2014

Evelina har ridit Ina :)

Jag är fortfarande för sjuk (återhämtar mig från magsjuka) för att kunna rida då jag är konstant illamående och har ont i kropp och mage. Då jag inte lyckades hitta någon reserv som ville rida min träningstid för Evelina löste jag det med att Evelina fick rida Ina åt mig :)

Det var en fantastisk lösning måste jag säga! Jag skrittade fram Ina för hand i ridhuset och sedan jobbade E igenom henne, testade knapparna och pressade henne precis lagom. Det var ju första gången E satt på Ina, så nu vet hon ännu mer hur, det hon ser från marken, känns. Jag fick ju även se Ina arbeta ordentligt från marken (senast 2010 det hände senast?) och damen fick arbeta hårt trots att matte var för sjuk för att kunna rida. Så det var minst lika mycket värt denna dag att betala för denna typ av träning som när jag sitter i sadeln själv :) Det är fantastiskt att ens duktiga tränare kan hoppa upp på hästen vid behov.

Jag fick massor av beröm också för att jag lyckats få in bogarna så bra, att hennes mjukhet verkligen utvecklats och att nu galoppsamlingen samt vänsterbytet sitter som en smäck!

Så, jättenöjd med träningen, trots sjuk!


2 kommentarer: