tisdag 7 januari 2014

Flyttat!

På nyårsafton så flyttade jag och Ina till den större stalldelen på Eke och vi trivs fantastiskt bra! Två boxgrannar och öppning i boxgallret uppskattas vill jag lova :)


Första lasset grejer vid flytten....

Nya skåpet färdigt!


Angående nyår så har jag för första gången gett mig själv nyårslöften. Är ännu inte riktigt klar, utan lägger till på listan efterhand som jag kommer på saker jag behöver ändra på...

Hittills har jag kommit på följande:

• Återuppta den TÄTARE uppdateringen av bloggen igen!
• Förbereda inför morgonen genom att lägga fram kläder och packa ihop maten redan på kvällen. I och med detta kommer jag iväg snabbare på morgonen och kan sluta tidigare = tidigare i stallet. 
• Planera min och Inas träningsupplägg bättre. 
• Bli bättre att ta vara på vardagen för att minska "ekorrhjuls-effekten" man hamnar i....
• Söka till **************************2 kommentarer:

 1. Hej! Du verkar tävla dressyr nästan varje helg under säsongen; Jag skulle behöva lite tips och råd angående att tävla dressyr. Har aldrig tävlat dressyr på storhäst, men har velat det med min häst i ett halvårs tid nu. Alla tävlingarna är alltid fulla med fler reserver än anmälda. Vi har ALDRIG lyckats komma med :(
  Fast jag kollar tävlingen varannan dag, det står ju inte exakta tiden då de öppnar.. kollar även i distrikten runt om uppland Snälla, berätta hur jag kan göra! Jag kommer aldrig att få veta vad vi kan gå för på dressyrbanan om vi inte ens får en chans att komma till starten! Skulle bli jätteglad att få svar från en duktig dressyrryttare som dig! kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Just nu i början av året verkar propparna komma ut alldeles för sent, men i normala fall ska proppen ligga ute i TDB innan anmälan öppnar så att man kan läsa igenom den. På sidan där proppen finns kommer följande text att stå utskriven: "Anmälan öppnar *datum* klockan 18".

   Så det enda man kan göra för att få störst chans till att komma med i en tävling är att sitta redo på öppningsdatumet exakt klockan 18 (verkligen på sekunden när det slår över från 17:59). Då måste du redan ha gått in på tävlingen där anmälan finns. Precis när klockan slagit över till kl 18 trycker du på uppdatera (F5) så ändras sidan till anmälningsbar. Försök slutföra anmälan fortast möjligt så har du större chans att komma med.

   En gång blev min anmälan klar klockan 18:00:28 och jag blev ändå 36:e i reserv (!) men jag kom ändå med i tävlingen till slut. Så även om du hamnar på en reservplats långt ner finns stor chans till att väldigt många avanmäler sig pga att de bara anmäler sig "för säkerhets skull" och sedan avanmäler sig.

   Hoppas du kommer med på tävlingarna i år och lycka till på dressyrbanan!!

   Radera