söndag 25 juli 2010

Rosettjakt...

Idag har Catrine storstädat våra hyllor, blev assnyggt och prydligt! Men vi upptäckte när vi plockade grejer att två av Inas rosetter var spårlöst försvunna. Såg dem för några dagar sen, så så långt bort kan de inte ha hunnit. Grejer brukar ju dyka upp när man slutar leta ;)

Red ut m Catrine+Connie och A-K+Chino i det konstiga vädret (stora daggdroppar i luften som blåser vågrätt + jättevarm luft...) fram och tillbaka på grusvägen. Ina fick vara några 100 m framför de andra hela tiden eftersom de är lugnare där bakom om Ina inte är för nära. Så hon fick jobba på massor i traven ditvägen (mjuk, ej springig och medgörlig i munnen), och i galoppen på hemvägen. Jobbade mestadels i nedsittningen och la in massa halter fr galoppen och sen direktfattningar. Några gånger blev hon lite upprörd och ville springa iväg på ett sätt som bara hon kan... Då fick hon göra halter, stå stilla, rygga utan att slänga med huvudet och sen travigångsättn. m mjuk kropp och inget himla "fullt ös medvetslös...". Sen fick hon gå fram och tillbaka på vägen mellan två fårhagar där hon tycker att det är JÄTTELÄSKIGT vanligtvis, och göra bakdelsvänd. tills Connie och Chino kom ikapp. Riktigt duktig dam idag!

Imorgon blir det dressyr i hoppsadeln. Hennes mage skjuter fram dressyrsadlarna, så finns inget att göra innan hon blir smalare :) Dessutom kommer Malin med och ska spana in min älskling för första gången live!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar