söndag 4 september 2011

Scoooore!

Häst- Ridbar, mjuk, mestadels avslappnad, glad och arbetsvillig!

Ryttare- Fokuserad, skadad, förväntansfull, skavsårig och taggad!

Jag, Moa och Ina hade en jättelyckad och rolig tävlingsdag i Väsby i perfekt tävlingsväder där det var många startande ekipage.

LB:2- Jag var sååå nöjd med Ina efter den här ritten, för hon var så fin och sammarbetsvillig, mycket mer än vad hon brukar vara i ridhus. Några smågrejer som något släng med huvudet blev det ju såklart, så långt ifrån ett "felfritt" program, men vi belönades med fina 67,3% och med det kammade vi hem


SEGERN
 av 39 startande ekipage!

LA:4- Vi fick jättebråttom med framridningen, för vi startade som nr 2 i klassen och prisutdelningen tog jättelång tid pga att ingen kom med rosetterna, så vi fick stå jättelänge å vänta. Det var Ina och en grå häst där inne då och båda stod och sov, haha vilka prisutdelshästar ;)
Till denna klass var iaf målet uppsatt: KLARA BÅDA FÖRVÄNDA!
I just LA:4 har hon aldrig klarat högergaloppen (det är ett svårt galopprogram i den klassen) så vi har lagt ner mycket jobb för att hon ska stärka sig där. Och idag så klarade hon den!! Woho! Travprogrammet kändes helt okej! Relativt avslappnad och jobbade på, även bakdelsvändningarna blev godkända :) Även överlag så gick galoppen bättre än vad den brukar i det programmet där vi bl.a. fick två 7or på båda 10m-volterna i galopp och vår första 7:a i en förvänd programdel!!! Ryggningen har vi inte kunnat utveckla bra än, och den gick som vanligt (motvilligt), men rätt galopp fattades och en fin fattning dessutom!
Ett av mina mål detta år var att Ina skulle få 60% i de högre LA-klasserna och trots några "missöden" så fick vi just 60%!! Hennes nya rekord i LA:4a som aldrig förr har gått riktigt bra m resultat på 51-55%... Vi blev inte placerade, men oj så nöjd jag var över finaste prinsessan idag som verkligen höjt sin tävlingsnivå!!

Båda filmerna kommer imorgon :) Här är lite bilder så länge som bästa Moa tog med lilla digitalkameran då systemkameran låg hemma i lägenheten..:








 

3 kommentarer:

  1. Supergrattis till er!! :)

    SvaraRadera
  2. Vad roligt, super grattis till er, de har ni verkligen förtjänat ;D

    SvaraRadera
  3. Grattis!
    Ska bli kul med film för det är himla intressant när du lägger in poängen också.

    SvaraRadera