måndag 5 december 2011

... och andra klassen :)

Sådärja! Nu har jag varit SNABB igen med filmen ;)Annica var så snäll som ställde upp som kameraman! Får passa på nu när all överföring fungerar som den ska.

Ina var helt superduperfin i MsvC:1an iaf! Lite som i första klassen, en "avspänd spändhet" som ger lite för mkt tryck och några småmissar (som i första skolorna tyvärr) blev det. Men ojojoj vad fin hon var i galoppen :)) Detta är lugnt den bästa medelsvåra starten hon någonsin gjort!

7a på ena öppnan, inget tjafs alls i ryggningen, fiiina fattningar, klarade båda svåra förvända med en stadig galopp... Är sååå nöjd med henne, kunde inte avrundat tävlingsåret på ett bättre sätt :)

Efter missarna i de första skolorna som drog ner poängen dessvärre, så fick vi resultatet 60,4%, vilket är Inas första msv ÖVER 60% äntligen!
Jag satt och räknade för mig själv att det hade räckt med att hon fått sina "normala" skol-poäng i höger, då hade vi kommit över 62% och gjort första kvalet... Lite surt såklart, men nu vet jag iaf att det verkligen är på gång :)

På denna bild från filmen ser det nästan ut som att fröken står och jobbar i piaff :)


Här har ni filmen iaf. Även lagt in alla poäng som visas under rittens gång:





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar