torsdag 17 februari 2011

Förberedelse

Oj oj vad denna vecka gått fort, imorgon är det redan fredag!

I tisdags skulle vi åkt och hopptränat för Maria Norlin, men de ställde in det 1h innan jag skulle åka pga kylan. Lite surt eftersom jag redan hade hämtat det hyrda släpet... Kul sport ibland?

Iaf, igår onsdag fick madamen först spurta av sig i snön, sen gå ett lösgjörande pass på banan med tränsbett. Från början fin och sammarbetsvillig, men sen slog "stoet" i henne till och hon totalvägrade att ställa höger på just en av kortsidorna samt kunde inte hålla ut, trots att hon inte var rädd för nåt.
Hon hade fått för sig att det var fruktansvärt jobbigt just i det hörnet så vi ägnade en halvtimme åt att försöka få henne högerställd där i alla gångarterna... jag säger bara, STON!

Men sen när det *popp* släppte, så var det som om hon inte gjort annat. Så man får ta ett litet gräl med henne, hon ger sig och sen har man inte problemet längre. Rätt skönt ändå.

Blir spännande på söndag, då ska vi till Heby för årets första dressyrtävling.
Regional LA:4 och MsvC:1, med debut i den sistnämda klassen. Första gången hon går en klass med skolor i bl.a. och med kandar. Blir perfekt att få komma igång, inga krav :)
LA:4an har hon bara gått en gång och det är nästan ett år sen, så blir spännande det med!

Ina och jag förra året i mars i Heby, då deb. hon LB:3 :) Kan man ju sammanfatta med att hon gått en till bit i sin utveckling!


Hoppas det inte blir 20 minusgrader bara, då kommer vi dö :(((

Ledig eftermiddag/kväll idag, så ska just åka till Malin, ha de gött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar