onsdag 11 december 2013

Knä tömt och häst på G!

I fredags fick jag mitt knä tömt på vätska för andra gången. Jag kunde ju inte böja det alls och det var ju inte så konstigt med tanke på hur mycket vi fick ut ur ledsäcken. Första gången kom 10 ml ut och det var redan då svårt att gå och gjorde ont. Denna gång fick vi ut hela 47 ml!! Så det var en stor lättnad att få knäet tömt igen så man kan gå ordentligt och slippa ha ont :) 

Jag går nu på 2 veckors dosering med receptbelagd smärtstillande+antiinflammatoriska tabletter vid namn Naproxen som verkar ungefär som Metacam ;) Så nu hoppas jag att inflammationen i knäet ska bort bort bort så inte en tredje tömning behöver göras...

Ina är i vilket fall pigg och frisk och det är det viktigaste! Under tiden som jag varit "stelopererad" så har jag fått jättemycket hjälp av Sandra, Selma och Elin vilket har varit guld värt!


Nu håller jag på att försöka få till det där bra trimmandet med Ina igen som vi fick till innan hon fick såret och jag fick knäskadan. Samtidigt får jag inte belasta knäet för mycket så jag har ridit mycket barbacka och utan stigbyglar nu igen ett tag, och det är lite svårare att använda skänkelhjälpen lika effektivt som jag vill utan att belasta knäet för mycket. Så det får ta lite tid helt enkelt och jag får ha tålamod om att kanske inte fortsätta utveckligen lika fort som vi påbörjade för ett par veckor sedan.


Men i eftermiddag ska vi äntligen träna för Evelina igen, som jag har längtat!! Evelina har också varit skadad en längre period nu, så det har varit en himla sjukstuga :(

Så nu håller vi tummarna att vi äntligen ska kunna starta vinterträningen ordentligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar