tisdag 4 mars 2014

Ina mår bra i alla fall :)

Jag har haft fortsatta problem med mina ryggmuskler nu under veckan tyvärr. Hoppas på att det snart lugnat ned sig!

Som tur är går det väldigt bra att rida i alla fall! Det är mycket värre att bara sitta, då gör det verkligen ont. Men att röra på musklerna och få dem varma, då känner jag knappt av smärtan alls, mest efteråt bara när ryggen är lite trött.

Jag har i vilket fall jobbat på med Ina under veckan och hon är brunstig just nu. Det är ingen superstor skillnad på henne då hon brunstar (förutom att hon plötsligt kan kissa på andra ställen än bara i boxen haha) då hon fortfarande är snäll och arbetsvillig. Men hon kan ju få lite fler bestämmande åsikter i vissa övningar och så kan hon bli jättepigg, men värre än så är det inte :)

Här är en kort filmsnutt som visar två starter på försök till bytesserier. Hon är verkligen duktig och jag försöker leka fram jobbet här som verkligen ger resultat!
Det har ju varit så fint för-vårväder nu och vår ridbana är så mysig att träna på nu! Vi jobbade ett jättebra pass i måndags i samband med att solen lyste på oss och höll på att gå ned, så vackert! Skolorna gjorde Ina så mjuka och fina, inga motstridigheter. Vi tränade även flera enkla byten samt galoppombyten på en "X-övning" över fyrkanten. Hon börjar verkligen förstå både att man inte kan dra sig fram i enkla bytena och att hon måste vara lugn i fötterna i högerbytet :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar