måndag 2 juli 2012

Tips på transportskydd

Jag måste köpa nya transportskydd då mina superbra Pessoa trampades sönder i transporten när Ina satt fast.

Jag letar efter höga, välfodrade skydd men som ändå ska vara "rörliga". Ett hårdare material måste det vara nere vid karleden och hoven!

Några tips på några såna skydd som helst inte totalt ruinerar en? Eller nån som vet en affär man kan köpa nya Pessoa?

4 kommentarer:

  1. Shockemöhle (stavning?) har ett par sjukt bra transportskydd! Kostar runt 900 tror jag, men är verkligen värt det!! Finns på sporren ;) Min häst lever rövare i transporten ibland, sparkar och håller på och skydden har hållit sig på plats och inte gått sönder osv ;) Rekommenderas!! Annars vet jag att Karin Warnmark köpte ett par transportskydd från pessoa nyligen :) Gå in på hennes blogg så borde du se vart hon köpte dom ;D Hoppas Ina blir bättre snart <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för tipset! Jag ska åka till Sporren och kolla + kika i bloggen :) Mina Pessoa har varit grymma hela tiden, älskar den typen av modell!

      Radera
  2. Finntack gör superbra transportskydd som inte är så dyra. Tror de finns på horze eller deras hemsida. De är fasta med enkla spännen som går fort på och av.

    SvaraRadera
  3. Jag har transportskydd från Hööks, de höga med tre breda kardborrspännen på varje skydd. De är plastförstärkta nedtill. Jag har haft dem i snart två år till min välberesta donna och de håller bra! Hon lever runt rätt rejält när hon åker transport och skydden har hållit för hennes bök - även när hon åkt broddad.

    SvaraRadera