lördag 5 maj 2012

Hästloppis imorgon!

Vad kul att jag fått lite gensvar på vad jag ska skriva mer om nu medan Ina är skadad :)
Utrustning var en punkt och jag tänkte att jag först kanske skulle kunna fota en massa som jag köpte på Ullared till exempel om det finns fler som funderar på att åka dit för hästshopping. Kan det vara kul att se?

Jag har ju haft lite utrustning till salu (haft en liten länk här på bloggen bara) och det är en hel del sålda saker nu. Det som är sålt är kandaret, frambensskydden från Veredus, dressyrgjorden och så är bröstan bokad. Nu har jag även samlat ihop massvis med andra saker som jag ska sälja, både för att få bättre plats men självklart för att försöka få ihop lite pengar. Är ju inte direkt tät efter Inas veterinärräkning.....

Jag ska iväg till ett hästloppis i stall Ekes ridhus (utanför Uppsala) imorgon och har med mig all utrustning jag har till salu. Det är allt från ridkläder till en sadel, schabrak, träns, bett, kavajer osv. Så om du bor i närheten av Uppsala, kom gärna förbi Ekes ridhus från kl. 13!

Min förra dressyrsadel till salu!
Det jag inte lyckas sälja där kommer jag att utannonsera (ordentligt denna gång) på bloggen och på olika annonsplatser. Säg till om det är något du letar efter, jag har en hel del till salu ;)


6 kommentarer:

  1. Hej!
    Vad är det för sadel?
    Storlek?
    Hur mkt vill du ha för den?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Svart dressyrsadel, Gold Medal. Normal bom, 17", stora knästöd, ngt sliten längst ner på kåporna. Jätteskön att rida i då man placeras bra i sätet. Har passat både större och mindre, tjocka och smala hästar.

      2500 kr

      Radera
    2. Ok, skulle väldigt gärna vilja prova den på min häst. Jobbar dock idag, slutar 15.00. Hur länge tror du att ni är kvar på Eke?

      Radera
    3. Vi var tvungna att åka 15 då jag hade intag av hästarna hemma. Men jag har sadeln med i bilen. Står du kvar i Åby? Isf kan jag komma någon gång efter jobbet med sadeln så får du prova den i lugn och ro :)

      Radera
  2. Det vore jättekul att se ;D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul med gensvar! Då ska jag försöka fota så många av inköpen jag kan och göra ett ordentligt inlägg om Ullared :)

      Radera