måndag 17 juni 2013

Hela UPK:s Division 1-lag färdigkvalade!

Ett av årets mål jag satte upp för mig och Ina i år är att genomföra Division 1-serien som går under hösten. Vi som ekipage blev ju färdigkvalade till MsvB nu under våren och igår under Håbos regionala meeting lyckades även tre till av mina klubb- och lagkamrater att sätta sista kvalet :)!

Vi är 5 stycken från UPK som vill rida i Division 1 och det är ju jättebra att vara ett extraekipage eftersom skador och andra oplanerade händelser kan uppkomma som vi alla vet.... Den enda som har MsvB-erfarenhet av oss är Malin och Remi som har tävlat på den nivån i några säsonger. Vi övriga ekipage är ju helt gröna på MsvB-nivå, men de flesta av oss har dock tävlat på denna nivå eller högre tidigare i livet på andra hästar. Jag själv har tidigare tagit upp Karin och Lola till MsvB.

Tyvärr är det bara UPK och Segersta som anmält sig till höstens serie i Division 1. Om inte minst två till lag anmäler sig innan 1 augusti kommer serien att ställas in :(.....! Jättetråkigt ju när jag och Ina äntligen lyckats ta oss hit. Förra året var det nog rekordmånga lag i denna serie, så tyvärr är det nog stort generations- och uppklassningsskifte på denna nivå i år...

Så en efterlysning till Upplands klubbar:  
ANMÄL ER TILL DIVISION I INNAN 1 AUGUSTI!!!

Här har vi i vilket fall UPK:s hela MsvB-styrka!:

Malin Aldal- Remi (Foto: Ulrika Pernler)

Ulrika Pernler- Unico (Foto: Emilie Wass)

Gabbi Pernler- Skywalker (Foto: Ulrika Pernler)

Emilie Wass- Onina (Foto: Rebecca Hamnstedt)

Birgitta Lilja-Pettersson- Poli Oreo (Foto: Ulrika Pernler)

6 kommentarer:

  1. Trist om det inte blir något!
    Men kikar man till div2 i år så kanske det inte är så många klubbar som har MsvB-ryttare till ett helt lag. Det skulle finnas en mellan-serie i MsvC!:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, precis! Division 2,5 ;)
      Samma som att det borde finnas en kategori E-hästar så vi med 1.50-1.60-hästar inte ska behöva slåss mot alla långbenta 1.80-hästar...

      Radera
  2. Björklinge är på G! UDS borde ju också kunna skrapa ihop ett gäng :)

    Det där skuttet mellan klasserna blir ju tyvärr någonstans hur man än gör.
    Problemet när finalen i div II gick i MsvC var att många klubbar tvingades byta ut sitt ordinarie lag och kalla in ekipage som var klara för MsvC.

    En 2 1/2 serie var ju en super idé! ;)

    Håller tummarna för att det blir en serie! /Ulrika

    SvaraRadera
  3. Bästa laget! När är det lagfest? :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. I sommar som uppladdning, minst en !

      Radera