torsdag 6 juni 2013

MsvC:2 65%- Film

Här kommer filmen från MsvC:2an i Gävle i söndags. Poängen är inskrivna :)!

2 kommentarer:

  1. Måste bara lägga in en kommetar, trillade in på din blogg när jag sökte efter MSVC2 starter och fann en video från 2011 på er två (tävling på utebana, väldigt struttigt, många 4or och nollat enkelt byte osv) Men tycker verkligen om upplägget du har med att få se vad exakt dommaren gav på varje rörelse!
    Av nån anledning klickade jag mig dock sedan in vidare på bloggen och såg denna filmen och måste bara få ge dig en stor eloge och beröm. Det ser inte ut som samma häst! Hennes gång har förbättrats avsevärt och hon ser laddad ut och tycks ha roligt på banan! Så sträck på dig och var riktigt stolt =)

    Ps. Ett extra plus i kanten för att du törs vara lite banbrytande med färg på kavajen i den annars så neutrala dressyren, det är jag för feg för ;) d.s

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så jättemycket för denna fina kommentar!! Den gjorde min dag :)!!

      Ja, det har hänt lite sedan jag började utbilda Ina i aug-09 då hon inte kunde någonting :) Det ligger mycket hårt arbete, svett och tårar bakom. Så himla roligt att få höra från andra att de tycker att det skett en stor utveckling då man själv lätt blir lite "hemmablind" och tänker mest på nuet :) Blir som en bekräftelse på att man faktiskt gör rätt!

      Haha, tack så mycket! Jag älskar färger på mig och min häst och just rosa har blivit "vår" färg. Så med min kavaj blev vår outfit komplett. Tycker det är jättekul att röra om i den bruna och tråkiga dressyrgrytan ;)

      Radera