lördag 15 januari 2011

lördag

Lördag idag = rida på dagtid och i ljus =D

Prinsessan var långt in i skogen i hagen, så jag fick vackert pulsa i skarsnö som var uppe långt över mina knän uppför backen och in i skogen... Motion var det ja.
Idag upptäckte jag till min stora uppgivenhet att morgonfodraren IGEN hade släppt ut Ina endast iklädd sitt innetäcke som hon sover med!! Förra gången var det katastrof eftersom det var snöstorm och det gick å vrida ur täcket efter. Idag har det varit uppehåll och relativt vindstilla, men täcket är fortfarande för kallt och otätt för att funka utomhus! Inte kul någonstans :( Tur att hon har sån otroligt tjock päls i år, den har räddat henne många gånger nu...

Idag testade vi gelbootsen jag köpte på Sporren i torsdags och de var helt MAGNIFIKA! Superenkla att trä på, de satt som en smäck, skyddade perfket över ballarna och karleden, samt snurrade inte en millimeter!
Är det någon som använder sig av sådana boots? Jag kan varmt rekommendera de iaf!



Inisen fick ett sår strax ovanför v.bakhoven i förrgår och igår var hon lite svullen och varm i kotan. Tvättade det igen med natriumkloridlösning samt gnuggade in massa kylgel och linement och idag var all svullnad och värme borta :) Så det var bara lite extra blodgenomströmning pga läkeprocessen. Så idag kunde jag rida!

Red på banan där det var jättefint underlag! Lång och låg, skolor, sidvärtes, fattningar, ställningar. Jättefin kändes hon och hon börjar som smått att komma upp lite i framhänget med :)

Imorgon blir det en ridtur med Christina och Helga till Lurbos ridhus på förmiddagen. Ska bli såå skönt att få rida på riktigt :)
Idag var det premiär för nya ridbyxorna från Back 2 Back och Kingslandstrumporna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar