tisdag 23 oktober 2012

Det du inte visste om Ina!

Igår när jag stod och pratade med Chanette i stallet så fick jag en lite idé till bloggen! Hon var nämligen faschinerad över hur otroligt uppfostrat Ina alltid står då hon ska få mat vid fodring. Jag har inte tänkt på exakt hur hon beter sig eftersom jag alltid strävar efter att hon ska vara uppfostrad. Så så länge hon beter sig uppfostrat och visar respekt så är matte nöjd :)! Men Chanettes beskrivning var så tydlig att jag började skratta åt hur hon faktiskt gör!

"När man öppnar boxen och går in med höpåsen och hinken så ställer hon sig snällt bakom krubban en bit ifrån så att man får plats att hälla i kraften. Hon står även vackert "på tygeln" och väntar snällt när man häller i maten utan att försöka trängas."

Ina är ju uppfostrad att absolut inte få trängas eller "hoppa på" personen som kommer med maten och hon  utför detta på bästa sätt :)! Att hon dessutom står snyggt uppställt med böjd hals visar ju att hon anstränger sig lite extra för att se fin ut så att hon ska få sin mat.

Ina är en speciell individ med många roliga egenskaper och söta påhitt. Jag tänkte att jag ska försöka få en del på bild/film och sen berätta lite mer om det. Jag skulle säga att hon är en mycket smart häst med ett problemlösarhuvud och som förstår saker mycket snabbt! Det är bland annat därför hon är så speciell!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar