onsdag 24 oktober 2012

Mer nedsittning

Igår fortsatte jag med nedsittningsjobbet. Fortfarande är målet att hon ska dämpa sig och inte springa iväg när det blir jobbigt, Jag jobbar henne kortare delar åt gången med mer övergångar, men försöker succesivt öka tidslängden på min nedsittning när hon känns stabil och jobbar lugnt. Vi premiäranvände de svarta Catagoskydden med! De köpte jag ju i Ullared för cirka halva normala priset ;) Lika bra som de vita, men enklare i vardagen att hålla rena.


Sedan sist vi körde nedsittning så har hon fått mycket mer styrka, då hon orkade så mycket bättre denna gång, skönt att det händer saker! Hon låg på lite såklart då hon tyckte det var roligt kontra jobbigt, men jag försöker vara så mjuk som det bara går och kräva väldigt lite av henne. En positiv sak med att hon är så glatt ivrig är att hon faktiskt lyssnar väldigt bra på hjälperna, det är som att hon väntar ivrigt på ett kommando :) Så skrittfattningar gör hon fantastiskt bra till exempel!

Jag filmade även hela ridpasset! Ingen kameraman, men jag satte kameran på sargen och tryckte på play, så jag ska föra in all film och sen klippa ut när vi är i bild :) Film kommer inom kort!2 kommentarer:

 1. Roligt att läsa om Ina!
  Ottey är väldigt lik sin storasyster :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul :)!! Ockra kanske lämnade över speciella karaktärsdrag i sina gener :D! Inas sista bäbis som är 3 år nu är också jättelik Ina till sättet!

   Radera