fredag 15 februari 2013

Ska det var så j**** svårt att kunna anmäla sig!!!?

Något jag inte saknat under mitt år borta från tävlingsbanorna med Ina är anmälningarna i TDB. Jag blev just påmind om varför...

Jag skulle anmäla mig till Vällingbys regionala dressyr, en klass (MsvC:1) vilken skulle öppna för anmälan idag den 15 april kl 18 prick. Jag sätter igång datorn tidigt för att den ska vara helt igång, kopplar in internet kl 17.50. Jag har inga andra program igång som skulle kunna störa. Från kl 17.55 sitter jag och uppdaterar med jämna mellanrum, och när klockan har varit 17.59 ett tag så uppdaterar jag igen och *poff* så kommer anmälningsmöjligheten fram, men.... BÅDA JÄVLA KLASSERNA ÄR REDAN FULLA!!!! Hur är det möjligt??? Jag skyndar mig i vilket fall fort som sjutton att slutföra min anmälan. Enligt TDB registrerades min anmälan klockan 18:00:41 och jag blev då 19:e reserv..... Hur sjukt är inte det egentligen?????Så nu är jag arg och förbannad på vårt himla tävlingsdatabassystem med "Först till kvarn" som regel. I Uppland/Stockholmsdistriktet fungerar inte det. I vilket fall inte så länge det är så här lite tävlingar..... Det är alltid så här i början av tävlingsterminen. Alla vill tävla, men det finns extremt lite tävlingar tyvärr... Detta gällde mest MsvC förra året, men nu verkar det vara lika kaosaktigt från LB-MsvB.

Ja vad säger man? Bättre lycka nästa gång?

/En ARG Emilie

2 kommentarer:

  1. Ja det är helt sjukt och vissa tävlingsplatser (t.ex Vällingby) är mer populära än andra.. Just här omkring vore den där anmälningsavgiften kanske en bra idé!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, verkligen! Iaf nu i början av året då alla är som tokiga....

      Radera