måndag 25 oktober 2010

Första ridturen!

Idag var det SOOOOL och blev uppåt 5 grader, så skönt! Var med imorse och släppte ut damen eftersom Mio (häst nr 3 i hagen) skulle släppas med för första gången som Ina var där. Hon gillade Ina skarpt och de öste uppför backen (måste filma nån gång alltså...) och först så "vaktade" Ina på Pennie, men sen gick de tillsammans alla 3 som en söt liten flock :)

Kom på tidiga e.m. och gjorde iordning allt. Sen lagom till att hämta in fröken så kom Jessica och skulle hämta in Pennie med! Idag var tjejerna snälla att hämta, stod snällt stilla för en gång skull ;) Vi tog oss en mysig skrittur tillsammans ut i dalen, ca 20 min. Precis lagom som start! För Ina är ju allt nytt, hon hade mkt att titta på under turen kan jag ju säga, men hon var jätteglad!

Nu står hon och sover med sina Back on Track-skydd på sig, rätt nöjd :) Tog lite bilder på smått och gott idag (som omväxling haha)
Inas nya utrustning! Rödbrun hoppsadel (Jaguar) med ny hoppgjord med magplatta (CH fr. Hööks) Har även en ny och fin förbygel från GG (Sporren) som köptes för ½ priset, bild kommer!

Sötaste och bästa hästen!!

Nya praktiska benskydd (fr. Citygross) m snabbknäppen!

Nu har jag skruvat upp boxskylten!! Visst är den fin?!?  

1 kommentar:

  1. Åh vad fin ho blev i den nya utrustningen och jättefin skylt! :)

    SvaraRadera