torsdag 12 januari 2012

Dag 4- svar på lite frågor

Fått lite frågor både på bloggen och i face to face om vad det är jag äter/dricker egentligen och vart jag har fått tag i min coach.

Det jag dricker är ett speciellt pulver (framtaget av läkare) som jag blandar m vatten i en shake. Jag får i mig all näring jag behöver (kolhydrater, proteiner osv.) och intaget blir bara 500kCal/dag. Äter även omega3-tabletter, en speciell olja med alla nödvändiga fetter, psylliumfrön för magens skull och till sist så dricker jag mer än 2L vatten välfördelat på ett dygn. I övrigt dricker jag även köpt mineralvatten då detta tillför salt.
Man får även dricka kaffe, men jag är te-människa, så för mig blir det goda tedryckr istället (självklart utan mjölk, socker osv.)
Jag får inte äta minsta lilla matbit, för då förlängs tiden innan fettförbränningen kommer igång.

Efter mina 3 veckor med sopporna/shakearna kommer jag sakta gå över till mat igen. Jag kommer då få ett eget kostschema och få komma igång med träningen.

Jag tog hjälp av företaget Xtravaganza, de hjälper mig med allt hela vägen. Det är bara genom dem man kan köpa dessa soppor om man börjar deras program.

Jag är så otroligt fokuserad på mitt mål så för mig är det inte svårt att inte äta mat. Skulle vara värre om jag fick äta lite grann, för då är det nog enklare att "slippra till".
 Jag började i måndags efter att jag vaknade och på 3 hela dagar (mån-ons) har jag redan gått ner 2,9kg (vägning torsdag morgon).

Man får hjälpmedel , loggbok, mental träning, avstämningar med upplägg, gruppträffar, tillgång till gym hos dem, ja hela rubbet. Alla är ju olika, men deras koncept passar mig jättebra eftersom det inte bara handlar om viktnedgång för mig, utan livet efter viktnedgången, mat, träning och att jag vill komma in i mitt livs form och stanna där.
www.Xtravaganza.se så finns det mer info

Nu är jag inne på Dag 4 och det är idag som mitt glykogenlager sluttöms = Min fettförbränning kommer att gå igång helt.
Jag är inte extra trött och sömnig. Igår och idag är jag bara lite allmänt svag i kroppen. Typ som att gå i trappor, mocka, såna saker går lite långsammare ;)
Men från imorgon bör jag bli lite starkare igen, för nu ska min kropp tydligen skyddas av ketoner :)

Dag 4 (morgon)
Nuvarande vikt: 71,0 kg
Nuvarande BMI: 22,7
Viktnedgång fr gårdagen: 0,8 kg





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar