tisdag 6 november 2012

Hästfolket: "Yes we can!"

Jag tycker det är ganska häftigt vad vi hästfolk kan genomföra! Jag menar, i hur många andra sporter har folk skänkt 750 000 kronor, till en annan persons fortsatta framtidssatsning? Helt frivilligt! Wow alltså :)!

Nu har nämligen Facebook-insamlingen till Sara Algotsson-Osholt gått in på sin sista dag och denna gigantiska pengasumma har satts in på kontot av hela Sveriges hästfantaster för att Sara ska kunna köpa och säkra sitt framtidshopp Mrs Medicott.


Förutom att det är fantastiskt roligt för Sara om hon kan köpa "Mrs M" så tycker jag att det är ÄNNU häftigare att vi än en gång visat vad hästmänniskor kan ådstakomma! Vi har alltid fått kämpa lite i motvind då dem som inte är insatta i hästbranchen inte förstår sig på vår sport och hur svår den är, både fysiskt, tekniskt och ekonomiskt. Vissa går ju till och med emot att ridsporten faktiskt kan klassas som sport bara för att "det är ju hästen som gör jobbet".....

Men nu tycker jag verkligen att vi än en gång har visat "de utomstående" vilken fantastisk samhörighet och beslutsamhet vi faktiskt har!

Den senaste uppdateringen från Tidningen Ridsport hittar ni här!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar