onsdag 14 november 2012

Sko på, lera av

Idag kom Sara och slog på en ny dojja på högra framhoven, så nu är fötterna kompletta igen! Jag hade tänkt att rida direkt efter, men hon var lite ömfotad när vi gick till duschen innan Sara kom och skodde, så då vill jag låta hoven vila till imorgon istället. Hon var lika "vild" som vanligt, hon stod och sov hela arbetet :)

Hon kanske var trött efter dagens lerinpackning? Hon var ju lagom snygg när hon kom in alltså.... Det var ju 10 grader varmt idag, så det firades alltså med ett rejält lerbad på båda sidor. Tack gud för magic brush! Se dessa före- och efterbilder, jag har ENDAST borstat!

Före.....

Efter!!
Att det varit riktigt varmt idag märktes även inne i stallet. Vid lysrörslamporna fullkomligt kryllade det av äckliga jumbomyggor/flugor som ville upp i ansiktet på både mig och Ina och de satt och sög blod på hennes rumpa. Men vete sjutton om de kom igenom hennes björnpäls?? Trodde man i alla fall skulle få EN fördel med att det är kallt, mörkt och äckligt väder-att slippa insekterna! Tydligen inte....
Imorgon kanske även Sara och Balzac joinar mig och Ina med markarbetet :)*Hoppas hoppas*! Det är så mycket roligare att jobba med bommar när man är flera!

Nu sänder de fotboll på 4:an, Sverige-England från Friends Arena. Tjoho säger många, gäsp säger jag... Jag tillbringar istället min TV-kväll på Eurosport där de sänder 4-stjärnig fälttävlan!!


1 kommentar:

  1. Hur fick du henne så blank i pälsen när hon var så lerig innan? Använde du verkligen bara borsten??

    SvaraRadera