onsdag 9 januari 2013

Nyskodd och fin!

Igår slutade jag 15.30 och Ina och jag gav oss ut i snön på en gång då vi hade hovslagare Sara inbokad klockan 17. Vi hittade en länga på en av ängarna där det var helt platt och fint i snön, så vi kunde trava bort och galoppera tillbaka. Det var ett lagom "mellanpass" efter dressyrpasset på måndagen då hon stod och sov i gången både före och efter. Fast under själva galoppen var det minsann inget fel på energin ;)

Det är himla praktiskt det där, att hon kan stå och sova, men när hon väl ska jobba så tänder hon till. Så är hon ofta på tävling också. Så jobbar en äkta idrottskvinna ;)

Nya dojjor sedan då som sagt. Ina tog några sekunder på sig ibland att lyfta på benen när Sara skulle ta upp hovarna. Hon verkade tycka att Sara gott kunde bära och lyfta upp hela benet själv ;) Men i övrigt extremt snäll häst som stod och sov hela skoningen
Nu sitter det även rundsulor under alla fyra nya skor. Det har inte blivit några jättestyltor av årets snö, men det är ändå skönt att kunna vara ute och galoppera utan att det pressas ihop till fyra platåer under fötterna, mindre risk för vrickningar bland annat :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar