lördag 24 april 2010

Lagträning med Kalle

Igår (fredag e.m.) hade vi laghoppningsträning på UPK. Det var både ponnyerna och storhästarna som var me och vi hoppade två rundor/ekipage på LD- och sedan LC-nivå (90cm och 1m) ute på stora hoppbanan. Först var Kalle lite stel och knackig, men sen efter den långa skrittpausen när ponnyerna hoppade var det dags för vår tur att hoppa fram. Då jäklar märkte han hur mjuk och rörlig han hade blivit och blev då väldans glad och piggelin ;) Små krumsprång här och där blandat med mycket tryck och studs. Lite svårt att få honom lugnare i den situationen utan att ta bort mjukheten, men det gick helt ok. Var bara på ett hinder som han inte tog halvhalten och då gjorde jag felet att göra om halvhalten försent in i hindret vilket res. i ett stopp. Men som Gabbi sa så är han ju def. inte långsint då han snällt sedan hoppade det hindert utan några som helst bekymmer =) Linda tog lite kort, så förhoppningsvis kommer det komma lite bilder sen.

Imorgon är det tävling (div3) på UVFK:s utebana. Hoppas att underlaget är mer ok än förra året. Då tyckte Kalle INTE om att tävla där =(

Innan jag åkte till träningen igår var jag och Jessica ute och skrittade på Ina och Connie i solen. Ina har ju gått hårt i tre dagar nu och ska gå lugnt hela helgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar